Ελληνικά English
Αρχική σελίδα Περισσότερα
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Sailun Vih
Sailun Trucks
Εταιρικά Νέα Περισσότερα

H "ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕΓΕ" με εικοσιπενταετή παρουσία στην ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται κύρια, με την εισαγωγή ζαντών και ελαστικών αυτοκινήτων.

Από τα μέσα του 2000 λειτουργούμε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εμβαδού 3.500 τετραγωνικών μέτρων με και συνολικής έκτασης 8.000 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.

Το στελεχιακό μας δυναμικό αποτελείται από 23 άτομα αρτίως ενημερωμένα και εκπαιδευμένα.

Η επαναλαμβανόμενη ανάπτυξη αποτελεί ένα μέρος της ιστορίας μας από την ίδρυσή μας έως σήμερα.

Υιοθετώντας ως βασική αρχή της επιχειρηματικής μας πολιτικής την ποιότητα των υπηρεσιών μας φροντίζουμε να την εφαρμόζουμε καθημερινά σε όλα τα επίπεδα.

Διαθέτοντας δύο οργανωμένα κέντρα πωλήσεων - διανομών, διασφαλίζουμε αυθημερόν παράδοση στα δύο αστικά κέντρα (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και εικοσιτετράωρη παράδοση σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Κύριος στόχος μας, όλα αυτά τα χρόνια, η δημιουργία του δικτύου των μεταπωλητών μας. Αποκλειστική μέριμνα η άψογη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, προϋπόθεση βασική για την δημιουργία σχέσεων διαχρονικής αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

H "ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕΓΕ" είναι σήμερα η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται λειτουργικά, προϊόντα, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας με καινοτόμο αντίληψη.

Στην πολυετή αυτή πορεία, η συνεχής επιτυχής ανάπτυξη, μας προσέδωσε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, αποκομίσαμε πολύτιμη εμπειρία και ουσιαστική γνώση, ώστε να έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να εκπροσωπούμε και να αντιπροσωπεύουμε τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ζαντών και ελαστικών της Ευρώπης και Ασίας.

Το 2013 υπογράψαμε αποκλειστική συνεργασία με τα ελαστικά SAILUN, ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως, προσφέροντας premium καινοτόμα προϊόντα καλύπτοντας καλοκαιρινά και χειμερινά ελαστικά για επιβατικά, ελαφρά φορτηγά, 4Χ4 και SUV και φυσκά μια μεγάλη σύγχρονη γκάμα ελαστικών για φορτηγά και λεωφορεία.

Τα δύο τελευταία χρόνια καταβάλοντας μεγάλη προσπάθεια μέσα από ένα δυνατό επιχειρηματικό σχέδιο μπορέσαμε να θέσουμε τις βάσεις καταξίωσης των ελαστικών SAILUN στην Ελληνική αγορά και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης ώστε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Σχεδιάζουμε δυναμικά τα επόμενα βήματα θεωρόντας δεδομένη την επιτυχή ανάπτυξη - επέκταση των ελαστικών SAILUN στις αγορές.